Hos EASIS vil vi gerne gøre det lettere at skabe en sundere hverdag uden tilsat sukker. Det kan dog være svært at finde rundt i de forskellige ernæringsråd. Derfor har vi - bl.a. i samarbejde med forskellige diætister – her samlet en masse artikler, som kan guide dig gennem emner, som vægttab, træning, kalorier, fedt mv. Kort sagt forskellige ernæringsråd til diverse sammenhænge. Du finder bl.a. en kostplan – både til dig, der holder styr på kalorierne og til dig, der træner. Vi har også gode råd til kickstart af et vægttab, hvordan du bevarer motivationen og hvilke fælder du skal undgå. Vi afliver også nogle af de forskellige myter, der findes om vægttab og kost generelt. Og især vil du kunne finde information om vores produkter, og hvad vi bruger i stedet for sukker og fedt for at sænke det samlede kalorieindhold i produkterne.  

Vores artikler er inddelt i fire forskellige emner. Emnerne er Vægttab, Træning, Ernæring og Kost generelt . Her vil du som forbruger af EASIS produkter blive klogere på hvordan du kan skabe en sundere hverdag for dig og din familie. Artiklerne vil også hjælpe til en forståelse af vores produkter i en bredere kontekst, hvor der sættes fokus på ernæringsrelaterede emner, som fx proteiner, kostfibre, mellemmåltiders størrelse, ernæringsmærker m.m.  

Vi har samlet 12 af vores bedste artikler, som du kan læse nedenfor. Du finder endnu flere ved at køre musen hen over top-menuen ’Artikler’. Her finder du nemlig en oversigt over alle vores artikler. Vi lægger løbende nye artikler ind her på hjemmesiden, så hold øje både her på siden, men også ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi håber at kunne inspirere dig til en sundere hverdag samt en bedre forståelse af de forskellige ernæringsråd samt principperne for udvikling af EASIS produkter.

Har du gode idéer til emner, som du synes, vi mangler at belyse, så skriv endelig til os på easis@easis.dk

God læselyst!