Augusta Beyer, model

30. april 2016
”EASIS gør det muligt at tilfredsstille den søde tand i hverdagen”

Grundet min profession er det vigtigt, at jeg holder min krop i form og får de rigtige vitaminer og mineraler. I min hverdag er jeg meget på farten, og har en del rejser. Derfor er EASIS barerne altid gode at have ved hånden.

Det er vigtigt at spise morgenmad for at holde et stabilt blodsukker. Her synes jeg, at EASIS cornflakes er super gode som topping til min skyr. Med sådan en morgenmad får jeg en god start på dagen.

EASIS gør det muligt at tilfredsstille den søde tand i hverdagen, og jeg har især et soft spot for is! Derfor er EASIS et must i min fryser. Og fordi EASIS ikke tilsætter sukker, benytter de andre ingredienser i deres produkter, som fuldkorn eller protein. Det koncept er yderst bemærkelsesværdigt, synes jeg.


Du kan følge Augusta på Instagram: @augustabeyer


EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   Fax +45 70 20 24 56   |   easis@easis.dk
Klik mig
0