Boller med chokolade

12 portioner/12 stk:

Ingredienser:
25 g gær
1 ¼ dl minimælk
1 æg
100 g græsk yoghurt 2 %
300 g hvedemel
1 spsk EASIS Perfect Multisød
½ tsk stødt kardemomme
1 nip salt

FYLD
1 brev EASIS Kagecreme
3 dl skummetmælk
50 g hakket EASIS Mørk Chokolade
1 æg til pensling

PYNT
35 g EASIS Mørk Chokolade
frysetørret hindbær

Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i fingerlun mælk. Tilsæt æg og yoghurt og pisk det hele sammen. Bland de tørrem ingredienser til dejen sammen. Bland de våde og de tørre ingredienser sammen.

Ælt dejen grundigt – tilsæt evt mere mel, hvis dejen er for klistret.

Lad den hæve tildækket i ca ½ time. Imens laves kagecremen efter anvisning på posen. Bland chokoladen sammen med kagecremen.

Rul dejen ud til et rektangel (ca 20x60 cm). Del den i 12 firkanter (2x6). Kom ca 2 tsk kagecreme på hver firkant. Fold hjørnerne ind over cremen og nip dejen godt sammen, så bollerne holder på cremen.

Beklæd en bageplade med bagepapir. Læg bollerne på bagepladen med lukningen nedad og pensl med sammenpisket æg. Tænd ovnen på 200°. Lad bollerne efterhæve i ½ time. Bag dem i 15-18 minutter. Lad dem køle af på en rist.

Smelt chokoladen, kom den på bollerne og pynt med frysetørret hindbær.

Næringsindhold pr. portion ( 75g):
174 kcal
4,7 g fedt
26 g kulhydrat  
5,4 g kostfibre
6,4 g protein
Relaterede varer
Luk