Breakfast bowl med barbecue bønner, stegte grøntsager og æg

Vi elsker bowls, og de er ikke kun gode til frokost og aftensmad. De kan nemlig sagtens spises til morgenmad for at få en god start på dagen. Her får du vores bud på en breakfast bowl fyldt med grøntsager og protein. Det er en lækker morgenmad, der holder dig mæt i lang tid. Du kan også lave bowlen til frokost. Velbekomme.

Ingredienser (1 portion):
Bowl:
120 g røde kidneybønner
100 g squash
100 g hvide champignon
80 g små tomater
1 æg
30 g blandet salat
½  avocado
2 tsk. EASIS Barbecue Sauce
1 tsk. olivenolie
1 tsk. hampefrø
Salt og peber

Dressing:
50 g neutral skyr
15 g EASIS Tomat Ketchup
1 tsk. citronsaft
1 knivspids salt

Fremgangsmåde:
Skær squash, champignon og tomat ud i mundrette stykker. Dræn de røde kidneybønner og skyl dem grundigt.

Steg squash og champignon i lidt olivenolie på en pande. Drys lidt salt og peber henover og kom de stegte grøntsager over i en skål.

Kom herefter de skyllede kidneybønner på panden og kom barbecue sauce på dem. Rør det grundigt rundt og lad bønnerne stege i 2-3 min.  

Steg dit spejlæg på samme pande og drys med salt og peber.

Skær de små tomater og avocado ud, evt. som en avocadorose.

Bland skyr, ketchup, citronsaft og salt til en dressing.

Anret herefter din bowl med de stegte grøntsager, kidneybønner i barbecue, tomat, blandet salat, avocado, spejlæg og dressing. Top bowlen med hampefrø og evt. lidt ekstra salt og peber.

Servér med ketchup-dressingen.
 
1 portion à 585 g indeholder:
504 kcal
24 g fedt
35 g kulhydrat
17 g kostfibre
29 g protein
Relaterede varer
Luk