12 portioner
Ingredienser
1 pose EASIS Chokolade kagemix
1½ dl vand
35 g margarine
200 g friskost light 4%
80 g EASIS Solbærmarmelade
1 plade EASIS Mørk belgisk chokolade
50 g frysetørrede bær fx hindbær
Sådan gør du
1. Bag kagen efter anvisning på pakken og afkøl kagen.
2. Kom kage, friskost og marmelade i en foodprocessor og kør godt sammen.
3. Rul 24 faste kugler og kom dem på en lille pind.
4. Smelt chokoladen over vandbad eller i en mikroovn.
5. Dyp kuglerne i smeltet chokolade og derefter i frysetørrede bær.
6. Stil kagerne i køleskabet - gerne et par timer, til de er helt kolde.
Tips
Lav en halv portion popcakes og frys resten af kagemassen ned til en anden gang.
Næringsindhold pr. portion (70 g):
Kcal 136
Protein 5,2 g
Kulhydrat 15 g
Fedt 6,4 g
Kostfibre 8,9 g