Choko popcakes

Opskrift på chokolade popcakes uden tilsat sukker. Pop cakes er kager på pind som er dyppet i chokolade og derefter pyntet med krymmel eller lignende. Vi pynter vores med frysetørrede bær for at give dem en flot farve. Selve kagen er lavet af EASIS Chokolade Kagemix blandet op med blandt andet friskost og solbærmarmelade. Det giver næsten en romkugle-lignende følelse - bare uden rommen. Det er en sjov kage, som kan blive en favorit hos de fleste.

12 portioner

Ingredienser
1 pose EASIS Chokolade kagemix
1½ dl vand
35 g margarine
200 g friskost light 4%
80 g EASIS Solbærmarmelade

1 plade EASIS Mørk belgisk chokolade
50 g frysetørrede bær fx hindbær

Sådan gør du
1. Bag kagen efter anvisning på pakken og afkøl kagen.
2. Kom kage, friskost og marmelade i en foodprocessor og kør godt sammen.
3. Rul 24 faste kugler og kom dem på en lille pind.
4. Smelt chokoladen over vandbad eller i en mikroovn.
5. Dyp kuglerne i smeltet chokolade og derefter i frysetørrede bær.
6. Stil kagerne i køleskabet - gerne et par timer, til de er helt kolde.

Tips
Lav en halv portion popcakes og frys resten af kagemassen ned til en anden gang.

Næringsindhold pr. portion (70 g):
Kcal 136
Protein 5,2 g
Kulhydrat 15 g
Fedt 6,4 g
Kostfibre 8,9 g
Relaterede varer
Luk