Crumble cake med hindbær
Crumble Cake med hindbær og vanille is

Crumble cake med hindbær og vanille is

En lækker, frisk dessert, som er meget nem at lave. Du kan også se filmen her, hvordan du gør:

https://www.youtube.com/watch?v=oz7...

(7 portioner)

Ingredienser:
500 g hindbær (friske eller frosne)
150 g EASIS Müsli
100 g hvid hvedemel
50 g EASIS Perfect Fit
1 dl flydende margarine

Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 200 C (varmluftsoven 180 C)
2. Kom de friske eller frosne bær i et ildfast fad så de dækker bunden.
3. Bland Müsli, hvid hvedemel og Perfect Fit godt sammen i en skål.
4. Tilsæt flydende margarine og rør det hele godt sammen evt. med en håndmixer.
5. Fordel massen jævnt over bærrene og sæt kagen i ovnen på midterste rille.
6. Bag kagen ca. 20 min eller til den er pænt gyldenbrun.
7. Lad kagen afkøle ca. 15-20 min. inden servering.


Tilberedningstid /Arbejdstid:
Ca. 50 minutter / 15 minutter

Tips:
Server med EASIS is
Relaterede varer
Luk