EASIS Choko Knas Kanel  80 g

DKK 29,95
På lager » Levering 1-2 hverdage
Varenummer:201136
Afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 14
7 timer 2 minutter 31 sekunder
Med sødestof fra steviaplanten
Højt fiberindhold
Bøtte lavet af genbrugsplast

EASIS Choko Knas med kanel er chokoladekugler af lys chokolade med et sprødt og luftigt fyld af bl.a. fuldkornshvedemel, rismel og majsmel. Kanelsmagen leder tankerne hen på julen og den flotte sølvfarvede overflade gør, at de præsenterer sig flot enten som en lille gave eller når gæsterne skal imponeres.

De er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra steviaplanten. Lette og luftige chokoladekuger med et højt fiberindhold.

Sprød kerne overtrukket med mælkechokolade (66%) og kanel. Minimum 40% kakaotørstof i chokoladen. Indeholder sødestof. Uden tilsat sukker, men med et naturligt indhold af sukker. Sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol og sødemidlet steviol glycosid, som udvindes af stevia planten.

Opbevaring: Tørt og ikke i sollys.

Nettoindhold: 80 g (ca. 10 portioner à 2 stykker).

1 portion à 2 stykker indeholder:
35 kcal
2,1 g fedt
3,0 g kulhydrat
1,7 g kostfibre
0,6 g protein
Specifikationer
Næringsindhold
pr. 100 g
Energi
1830 kJ/ 435 kcal
Fedt
26 g
- heraf mættede fedtsyrer
15 g
Kulhydrater
38 g
- heraf sukkerarter
7,4 g
- heraf sukkeralkoholer
5,0 g
Kostfibre
22 g
Protein
8,1 g
Salt
0,39 g

Kostfibre (inulin, oligofruktose), kakaosmør, rismel, majsmel, kakaomasse, fuldkornsHVEDEmel, sødMÆLKspulver, skummetMÆLKspulver, sødestof (erythritol 5%), krydderi (kanel) (0,66%), farve (titandioxid), BYGmalt, salt, naturlig aroma, sødestof (steviol glycosider), naturlig vaniljearoma, emulgator (SOJAlecithin).
Kan indeholde spor af mandler og hasselnødder.

Relaterede varer
Luk