Flødeboller med hindbær
NæringsindholdPr. 100g
Energi1094 kJ / 261 kcal
Fedt16 g
- heraf mættede fedtsyrer4,7 g
Kulhydrater10 g
- heraf sukkerarter2,8 g
Kostfibre32 g
Protein7,1 g
Salt0,11 g

Flødeboller med hindbær


20 stk. à 50g

Ingredienser
150 g EASIS Marcipan 60% mandler
2 bægre pasteuriserede æggehvider
100 g EASIS Perfect Fit
1 tsk. citronsaft
60 g friske hindbær
85 g EASIS Mørk chokolade
Et nip salt

Sådan gør du
Rul marcipanen ud så tykkelsen bliver ca. ½ cm.
Stik marcipanen ud i cirkler med en diameter på ca. 4 cm.
Tilsæt et nip salt til æggehviderne og pisk dem stive.
Tilsæt gradvis EASIS Perfect Fit til massen og fortsæt med at piske i ca. 10 min. til du har en stiv marengs. Citronsaften tilsættes til sidst i piskningsprocessen.

Læg et skyllet hindbær på hver marcipanskive. Kom marengsen i sprøjtepose og sprøjt først lidt marengs ind i hindbærret for at lime det fast til marcipanskiven. Sprøjt herefter den resterende marengs ud over hver marcipanbund, så der dannes en pæn top. Kom toppene i fryseren (så er de nemmere at håndtere, når de skal overtrækkes).

Smelt chokoladen over et vandbad og overtræk flødebollerne med chokolade.
Stil flødebollerne på køl indtil chokoladen er fast.

1 flødebolle indeholder
131 kcal
8 g fedt
5 g kulhydrat
16 g kostfibre
3,6 g protein
EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0