Flødeboller med hindbær

Opskrift på flødeboller med hindbær uden tilsat sukker. Vi elsker flødeboller - og det er også en rigtig efterspurgt vare i vores sortiment. Vi giver derfor her en lækker opskrift på flødeboller uden tilsat sukker, så kan du lave dine helt egne friske flødeboller. I opskriften er der en overraskelse af et frisk hindbær i midten af flødebollen, hvilket giver et frisk pust til flødebollen - men det kan også udelades hvis du hellere vil have en traditionel flødebolle.

20 stk. à 50g

Ingredienser
150 g EASIS Marcipan 60% mandler
2 bægre pasteuriserede æggehvider
100 g EASIS Perfect Fit
1 tsk. citronsaft
60 g friske hindbær
85 g EASIS Mørk chokolade
Et nip salt

Sådan gør du
Rul marcipanen ud så tykkelsen bliver ca. ½ cm.
Stik marcipanen ud i cirkler med en diameter på ca. 4 cm.
Tilsæt et nip salt til æggehviderne og pisk dem stive.
Tilsæt gradvis EASIS Perfect Fit til massen og fortsæt med at piske i ca. 10 min. til du har en stiv marengs. Citronsaften tilsættes til sidst i piskningsprocessen.

Læg et skyllet hindbær på hver marcipanskive. Kom marengsen i sprøjtepose og sprøjt først lidt marengs ind i hindbærret for at lime det fast til marcipanskiven. Sprøjt herefter den resterende marengs ud over hver marcipanbund, så der dannes en pæn top. Kom toppene i fryseren (så er de nemmere at håndtere, når de skal overtrækkes).

Smelt chokoladen over et vandbad og overtræk flødebollerne med chokolade.
Stil flødebollerne på køl indtil chokoladen er fast.

1 flødebolle indeholder
131 kcal
8 g fedt
5 g kulhydrat
16 g kostfibre
3,6 g protein
Relaterede varer
Luk