Forårssild

Nem opskrift på forårssild, som kan serveres til frokost. Sild er bare en god tilføjelse til frokostbordet, og her får du en opskrift helt uden tilsat sukker. Marinaden sender tanker mod de lunere forårsdage, og du kan med fordel også servere denne sild på påskebordet.

2 portioner

Ingredienser
100 g marinerede sild
100 g yoghurt naturel
1 tsk. EASIS Perfect Sød
1 tsk. sennep
25 g forårsløg
½ bundt persille
1 bundt purløg eller dild
Salt og peber

Servering
Knækbrød
Radisser
2 kogte æg

Sådan gør du
Lav en dressing af yoghurt, sennep, salt og peber som smages til med EASIS Perfect Sød. Klip herefter krydderurter og snit forårsløgene og tilsæt disse til dressingen. Sild skæres i mindre bidder og vendes i dressingen.

Server med knækbrød og radisser og pynt med lidt krydderurter.

Næringsindhold pr. portion (284 g):
Kcal 474
Protein 23 g
Kulhydrat 43 g
Fedt 22 g
Kostfibre 6,8 g
Relaterede varer
Luk