Fra fat til fabulous, Højtider

1 anmeldelser
Før DKK 299,00
DKK 20,00
SparDKK 279,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
På lager » Levering 1-2 hverdage
Varenummer:907034
Gustav hjælper et væld af mennesker hver dag med at leve et sundere og bedre liv. Han har værdifuld erfaring og flere bøger bag sig, som kan hjælpe dig, der ønsker et vægttab, en sundere livsstil og et bedre selvværd. I denne bog sættes der fokus på højtider. Gustav guider dig til, hvordan du kan nytænke de dejlige traditioner, så de bliver sundere, og du bliver gladere.

Højtider fylder rigtig meget i danskernes kultur, hjerter og livsstil - og netop jul, påske, pinse, halloween osv. udgør skønne tidspunkter, som samler familier og venner, hvor vi dyrker det nære. Men højtiderne er også fyldt med traditioner for at spise meget sukker, fedtholdig mad, som gør det vanskeligt at opretholde en sund livsstil og opnå et vægttab.

I bogen finder du inspiration til at reflektere over din livsstil, motivation til mere bevægelse, opskrifter på gode alternativer til højtidens mad og desserter samt ideer til, hvordan du får mere nærvær i højtiden og i dit liv i det hele taget.
Gustav har arbejdet i køkkenet for at fremtrylle 40 opskrifter uden tilsat sukker til dine højtider. De er alle udstyret med en kalorieberegning pr. portion, så du nemt og enkelt kan holde styr på kalorieindtaget.

Du vil opleve, at det bliver sjovere at lave maden på denne måde, fordi du ved, at det er bedre for dig og din krop. Måske vil du blive overrasket over, at Gustavs retter er lige så velsmagende som de traditionelle.

Derudover får du idéer til nye aktiviteter og træning i højtiderne, som ofte er forbundet med feriedage og dermed tid til refleksion samt etablering af nye vaner med mere bevægelse. Når du spiser sundere, er der mere overskud til gåtur med familien, dans med din kæreste og madlavning samt leg med dine børn.

Om det er jul, påske, halloween eller fødselsdag, så kan du tage bogen frem og få idéer til nye måder at lave de traditionelle retter på. Det smager fantastisk og øger din livskvalitet.