Vi støtter sporten

4. maj 2015
Vi har indgået et samarbejde med tennisspilleren Frederik Løchte Nielsen. Han har via diætist Majbritt Louring Engell fra kostklinikken Frk. Skrump fået indblik i, hvad kosten betyder for træning, kampform og i det hele taget velvære. Han har i et års tid nu brugt EASIS produkter som en del af sin diæt, og han udtaler:

"Jeg har igennem en længere periode lagt vægt på at forbedre min diæt. Det har haft stor effekt, og jeg føler mig friskere og mere sund i kroppen end tidligere. En stor hjælp til det har været EASIS! Jeg befinder mig meget på farten rundt omkring i verden, og jeg har altid EASIS med mig på rejserne. Specielt snack barerne er gode for mig og er standard på mine rejser - de fylder ikke meget i tasken og fungerer altid som en god tilføjelse til mine måltider samtidig med, at de smager godt!"

Vi er glade for og stolte af, at Frederik Løchte med hjælp fra vores produkter kan optimere sin kost og dermed sine sportslige præstationer. Det støtter vi gerne!EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   Fax +45 70 20 24 56   |   easis@easis.dk
Klik mig
0