Glutenfri pølsehorn

Opskrift lavet af: Jeanette Koch Andersen

Instagram: @jeanettekochandersen
https://www.instagram.com/jeanettek...

Ingredienser:

10 stk:

5 stk. fedtreducerede grillpølser fra Rema1000
2 æg
200 g A38 0,5 % (Cheasy neutral yoghurt kan også bruges- eller laktosefri, men så ændre kalorieindholdet sig en smule)
70 g fedtreduceret mandelmel
15 g FiberHusk
10 g EASIS Perfect Fit
1-2 tsk. EASIS Perfect sød
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt

How to:

1. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål og i en skål ved siden af pisker du æg, yoghurt og Perfect sød sammen. Jeg anbefaler at lade det stå 5-10 min. så det lige kan sætte sig lidt.

2. Tænd så ovnen på 200 grader. Det kan godt være lidt vådt - men det er meningen.

3. Skær pølserne ud i 10 stykker. Tag en håndfuld dej ud i din hånd og læg pølsen på og samle så dejen rundt om. Gør det ved dem alle. Brug evt. en spiseske.

4. Læg dem på en bageplade med bagepapir og drys evt. lidt sesamfrø på toppen og giv dem ca. 20 min.
Relaterede varer
Luk