Grønne havrekager

Disse grønne havrekager er perfekte til det flotte frokostbord, fx til påske eller til brunchen, der lige skal se lidt mere lækker ud. Udover at de er sunde, så smager de også godt. Vi foreslår du topper dem med skinke og avocado, men kun fantasien sætter grænser for hvilken lækker topping, du kan bruge.

4 portioner

Ingredienser
100 g havregryn
1 æg
1 spsk. EASIS Perfect Fit
Et nip salt
En håndfuld grønt; brændenælde, spinat eller bredbladet persille

Til servering
1 håndfuld salat og urter
50 g  yoghurt naturel
1 avocado
100 g skinke

Sådan gør du
Damp det grønne (brændenælde, spinat eller persille) og blend det til en puré. Bland puréen med havregryn, æg, EASIS Perfect Fit og salt og rør det sammen til en dej.

Form flade cirkler af dejen og læg dem på et stykke bagepapir. Bag kagerne ved 200 grader i ca.20 min.

Efter afkøling toppes hver havrekage med en klat yoghurt, urter, skivet avocado, skinke og klippet purløg.

Næringsindhold pr. portion (135 g)
Kcal 249
Protein 14 g
Kulhydrat 19 g
Fedt 12 g
Kostfibre 5,3 g
Relaterede varer
Luk