Grøntsagsbrød med avocado og granatæble

Ingredienser (6 portioner):
Brød:
150 g broccoli
150 g blomkål
2 æg  
½ dl vand
50 g EASIS Skummetmælkspulver
50 g revet mozzarellaost (13 % fedt)
30 g havregryn
1 knivspids salt

Fyld:
6-7 cherrytomater
50 g granatæble
10 g salat
2 avocadoer
2 spsk. citronsaft
Salt og peber

Fordampning:
550 g dej bliver til 420 g bagt grøntsagsbrød.

Fremgangsmåde:
Kom alt til dejen i en foodprocessor eller kraftig blender og blend det hele grundigt. Smør dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Dejen skal måle ca. 25x30 cm.

Bag grøntsagsbrødet i ca. 20-25 min. ved 180 grader (varmluft). Hold øje med hvornår det bliver gyldent.

Tag brødet ud og lad det køle af, inden det skæres i 6 lige store dele.

Skær avocado og tomat ud. Skrab kernerne ud af granatæblet og skyl salaten.

Top dine grøntsagsbrød med salat, avocado, tomat og granatæble. Pres lidt citronsaft udover dem og drys til sidst med salt og peber.
Specifikationer
Næringsindhold
pr. 100 g
Energi
557 KJ/133 kcal
Fedt
6,5 g
- heraf mættede fedtsyrer
1,5 g
Kulhydrater
9,5 g
- heraf sukkerarter
4,7 g
- heraf sukkeralkoholer
<0,5 g
Kostfibre
2,9 g
Protein
7,6 g
Salt
0,23 g
Relaterede varer
Luk