Grøntsagsbrød med avocado og granatæble

Opskrift på lækkert grøntsagsbrød med avocado og granatæble. Grøntsagsbrød smager skønt - og så er det en god måde at få grøntsager ind i ens hverdag. Det er desuden en god måde at få brugt sine grøntsagsrester på. Vi topper her med avocado, tomater og granatæble, hvilket giver en friskhed.

Ingredienser (6 portioner):
Brød:
150 g broccoli
150 g blomkål
2 æg  
½ dl vand
50 g EASIS Skummetmælkspulver
50 g revet mozzarellaost (13 % fedt)
30 g havregryn
1 knivspids salt

Fyld:
6-7 cherrytomater
50 g granatæble
10 g salat
2 avocadoer
2 spsk. citronsaft
Salt og peber

Fordampning:
550 g dej bliver til 420 g bagt grøntsagsbrød.

Fremgangsmåde:
Kom alt til dejen i en foodprocessor eller kraftig blender og blend det hele grundigt. Smør dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Dejen skal måle ca. 25x30 cm.

Bag grøntsagsbrødet i ca. 20-25 min. ved 180 grader (varmluft). Hold øje med hvornår det bliver gyldent.

Tag brødet ud og lad det køle af, inden det skæres i 6 lige store dele.

Skær avocado og tomat ud. Skrab kernerne ud af granatæblet og skyl salaten.

Top dine grøntsagsbrød med salat, avocado, tomat og granatæble. Pres lidt citronsaft udover dem og drys til sidst med salt og peber.
Relaterede varer
Luk