Håndholdt Mandolinjern

DKK 179,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Varenummer:700134
Tit er dette alt du har brug for: Et lille, handy mandolinjern til skiver i tre forskellige tykkelser. Det lille håndholdte mandolinjern fra Oxo kan håndtere en bred vifte af skærearbejde - helt fra agurkesalat, flødekartofler, løgringe, æblekager, og mere til. Det er den lille, men kraftfulde hjælper, der gør hverdagens madlavning til en leg.

Mandolinjernet har også en høj grad af brugervenlighed. Det har små fødder i non-slip gummi, som gør at mandolinjernet står godt fast på køkkenbordet eller ovenpå salatskålen, når du arbejder med det, og det har også et behageligt greb i non-slip gummi. En lille holder beskytter hænderne under arbejdet, og kan fæstes ovenpå knivbladet for sikker opbevaring. Derfor får du både en sikker løsning som samtidigt er let at opbevare. Mandolinjernet fylder meget lidt i køkkenskuffen og tåler opvaskemaskine. Derfor får du også en hurtig og nem rengøring.

Specifikation:
- Justerbar til skiver i 3 tykkelser.
- Tåler opvaskemaskine, hvilket sparer dig tid og besvær med manuel rengøring.
- Holderen beskytter hånden og dækker bladet når den ikke er i brug, hvilket gør det sikkert at opbevare i dine køkkenskuffer.
Relaterede varer
Luk