Hazelnut-muffins

Opskrift lavet af: Cecilie Wulff

Hjemmeside: 'Sund med Wulff'
https://sundmedwulff.dk/sund-med-wu...

Instagram: @sundmedwulff
https://www.instagram.com/sundmedwu...

Ingredienser:

2 æg M/L.

70gr. Kærgården let.

70gr. EASIS hazelnut spread.

ca. 2 1/2 dl. Vand.

1 tsk. natron og 1 tsk. bagepulver.

1 knsp. salt.

200gr. EASIS Perfect Fit.

250gr. hvedemel.

6 spsk. fedtreduceret kakaopulver.

How to:

1. Brug en el-pisker. Kør æg sammen med EASIS fit.

2. Kør derefter kærgården og hazelnut spread i.

3. Tilsæt de tørre ingredienser og til sidst vand. Kør det i, lidt efter lidt til du har den perfekte konsistens.

4. Denne kage kan enten laves til muffins eller bages i bradepande. Kagen i bradepande bages i 35 min. på 180grader på nederst rille. Muffins skal have ca. 25 min.

5. Tjek med et lille grilspyd, når der ikke hænger dej ved, er kagen/kagerne færdige.

God bagelyst.
Relaterede varer
Luk