18 stk. à ca. 25 g
Ingredienser:
150 g EASIS Classic Crunch
100 g havregryn
30 g mandler
30 g hasselnødder
15 g kokosflager
150 g EASIS Fibersirup
½ tsk stødt kanel
Sådan gør du:
Hak mandler og hasselnødder groft og hæld i en skål sammen med EASIS Classic Crunch, havregryn, kokosflager og kanel. Bland godt. Tilsæt nu EASIS Fibersirup og rør det hele godt sammen til en fedtet masse.
Hæld massen i en bageform beklædt med bagepapir og tryk den godt ud til den er ensartet i overfladen. Bag midt i ovnen i ca. 15 min ved 175 grader til den er gylden. Lad afkøle og skær til barer.
Næringsindhold pr. stk. (25 g):
Energi 88 kcal
Fedt 2,8 g
Kulhydrater 9,5 g
Kostfibre 8,2 g
Protein 2,3 g