20 cm springform – 8 personer
Ingredienser:
Bund:
140 g EASIS Cookie Powder
50 g smeltet smør
Ismasse:
750 ml EASIS vaniljeis
100 g EASIS Cookie Crumbles
Pynt:
10 g EASIS Cookie Powder
10 g EASIS Cookie Crumbles
Evt. 4 EASIS Kakaokiks, skåret i halve
Sådan gør du:
Bund:
Hæld den smeltede smør i pulveret og bland det godt sammen.
Beklæd springformen med bagepapir på bunden og kageplast på siderne.
Hæld massen ned i formen og pres til en jævn kiksebund.
Sæt bunden på køl mens ismassen laves.
Ismasse:
Fyld isen i en skål og lad den stå til den er blevet blød og cremet. Hæld Cookie Crumbles i isen og rør det godt rundt.
Hæld ismassen i springformen og fordel den til overfladen er jævn.
Sæt springformen i fryseren i minimum 6 timer eller natten over.
Pynt:
Tag islagkagen ud af fryseren og placer den på det ønskede serveringsfad.
Pynt med resten af Cookie pulver, crumbles og eventuelt de halve kakaokiks. Server den med det samme.
TIP: Skal det være endnu nemmere kan du bruge EASIS Cookie Ice cream i stedet.
1 portion á 135 g indeholder:
252 kcal
13 g fedt
28 g kulhydrat
15 g kostfibre
4,9 g protein