Islatte

Opskrift på islatte uden tilsat sukker. Iskaffe og islatte er perfekte til de varmere sommerdage, hvor kaffen ikke behøver være varm (og gerne må være kold). Her giver vi vores bud på en lækker islatte lavet på EASIS Smørepålæg og Espresso. Den er rigtig lækker og cremet.

En iskold og cremet drik.

Ingredienser:
80 g EASIS Smørepålæg
4 kopper stærk kaffe, gerne espresso
4 dl minimælk
16 isterninger
EASIS Perfect Sød

Sådan gør du:
Kom smørepålæg, kaffe, mælk og isterninger i en blender og kør det godt igennem til en cremet konsistens.
Smag eventuelt til med Perfect Sød.

Kom et par ekstra isterninger i 4 store glas og hæld op. Nyd det straks - iskoldt.

Tips: Kaffen kan være EASIS Espresso eller Nescafé. Du kan blot komme pulveret direkte i blenderen og eventuelt tilsætte 1 dl vand.
Server evt drikken med en EASIS bar ’on the side’.
Relaterede varer
Luk