Jordbærtrifli

Opskrift lavet af: Emma Bisgaard Laursen

Blog: The Foodie Queen
https://nouw.com/thefoodiequeen

Instagram: emma_bisgaard
https://www.instagram.com/emma_bisg...

Opskrift på jordbærtrifli uden tilsat sukker med hjemmelavet råcreme og sprødhed fra EASIS Granola. Det er en dejlig nem og lækker dessert, der smager utroligt godt og som giver den perfekte kombination af det sprøde og det bløde. På toppen rives der her EASIS Trøffelbar, hvilket giver et lidt anderledes twist til en ellers klassisk dessert. Det er desuden en dessert, der er utroligt nem at anrette, da den skal portionsanrettes i et glas.

Ingredienser råcreme:
1 -2 pasteuriserede æggeblommer
1 spsk. EASIS Perfect Multisød
2 dl piskefløde
Evt. vaniljekorn fra en vaniljestang

Andet:
4 spsk. EASIS Simply Granola med boghvede og hindbær
6 spsk. EASIS Jordbærgrød
Revet EASIS Trøffel bar
1 weckglas

How to:
-Pisk æggeblomme og Perfect Multisød sammen.
-Pisk fløden til flødeskum, og vend i den anden blanding.
-Stil i køleskabet i 30-60 minutter, rør undervejs.
-Kom Granola I bunden af glasset, kom derefter jordbærgrød ovenpå, og så flødecremen.
-Riv lidt trøffel bar over, og server med det samme. Eller stil i køleskabet til servering.
-Jeg kan bedst lide at få den frisk, så det sprøde stadig er der.
Relaterede varer
Luk