Kostplan af Jane Agergaard - Fit&Sund Skanderborg

Drømmer du om et succesfuldt vægttab?

Jane Agergaard som er klinisk diætist og vane- overspisningscoach ved Fit&Sund Skanderborg har udarbejdet to kostplaner med EASIS produkter, som kan være en hjælpende hånd, hvis du ønsker et vægttab.

Kost har en stor betydning, hvis man vil opnå et vægttab, og det er derfor vigtigt at have styr på sin kost og kostvaner. Derfor finder mange en stor glæde ved at have en konkret kostplan at følge, for at opnå sine mål. En kostplan kan hjælpe til at et bedre overblik og struktur på sine madvaner.  Jane har udarbejdet en kostplan på 1.300 kcal og en kostplan på 1.900 kcal. Dem finder du herunder:
Tilknyttet fil: Kostplan__Easis_1900_kcal_(002).pdf (276 kB)
Tilknyttet fil: Kostplan__Easis_1300_kcal.pdf (272 kB)

Kort sagt- så har Jane udarbejdet disse to kostplaner for at udruste dig bedst muligt, for at du kan opnå et succesfuldt vægttab.

HUSK at disse to kostplaner er en guide, dvs. kostplanerne er kun af vejledende karakter og skal justeres efter behov.
Jane siger selv ”Som diætist og coach tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte person og den mad, som personen sætter pris på, samt den tilgang til mad, som passer til netop deres hverdag. Her kommer EASIS-produkterne ofte ind i billedet, da disse ofte er nemme at integrere i hverdagen og have med på farten. Mange af EASIS-produkterne lever op til mine klienters ønsker i forhold til vægttab, en sundere hverdag eller energioptimering, da de smager sødt og er nemme at have med at gøre. Det er dejligt og motiverende, når man kan sigte efter ønskevægten uden det går ud over velværet og madhyggen i dagligdagen.”


Få inspiration og tips til en nem og sund hverdag ved at følge Jane på instagram: @janeagergaard

Du kan booke tid ved Jane til en individuel eller online samtale (eller vægt/ vaneændringsforløb)  på https://diaetist.fitogsund.dk/c/hus... eller sende hende en mail på: jag@fitogsund.dk

Der er mulighed for at få tilskud fra sygeforsikring Danmark eller din sundhedsforsikring hos Jane.