Opskrift på koteletter med hjemmelavet, let bearnaise. En opskrift der er genial til aftensmaden og som smager utroligt godt. Hvis du steger kødet på en grillpande eller på en havegrill, behøver du kun meget lidt fedtstof. Derfor kan det også være en dejlig let sommerret.
(4 portioner)
Ingredienser:
4 magre svinekoteletter
4 store tomater
2 spsk rapsolie
Bearnaisesauce
100 g yoghurt naturel
20 g mayonnaise
2 tsk sennepspulver
frisk estragon
2 tsk bearnaiseessens
salt og peber
1/2 tsk EASIS Perfect Sød
Salat
400 g blandet, grøn salat
Sådan gør du:
Halver tomaterne. Varm en pande op med olie. Krydr kød og tomater med salt og peber og steg dem i olien i ca 4 minutter på hver side.
Rør yoghurt og mayonnaise sammen med sennepspulver, bearnaiseessens og hakket estragon. Smag til med salt peber og lidt Perfect Sød.
Server de stegte tomater, koteletterne og saucen sammen med den grønne salat.
Tips: Bearnaisen kan bruges til både steg, frikadeller og bøffer. Særlig god til grillmad.