Kransekagekonfekt

Opskrift lavet af: Regitze Fuglsang Andersen

Instagram: @sundtveagttab
https://www.instagram.com/sundtvaeg...

Opskrift på lækkert kransekagekonfekt uden tilsat sukker. Kransekagekonfekt er perfekt til enhver fejring, såsom nytår, studentergilde, jubilæum og fødselsdag. Det er rigtig manges favorit - og her får du en opskrift uden tilsat sukker lavet på vores lækre marcipan og florsød. Det er en dejlig simpel opskrift, som er fyldt med velsmag. Vi fylder dem her med nougat, som du enten kan vælge at lave selv med EASIS Smørepålæg eller bruge vores færdiglavede nougat.

Ingredienser:

Kransekagemasse:
150 g EASIS Marcipan
2-3 spsk EASIS Perfect Florsød
2 tsk vand (æggehvide er ikke nødvendigt, der skal blot tilføjes lidt væske)

Glasur:
EASIS Perfect Florsød
Vand

(Smeltet EASIS Mørk Chokolade til bunden)

"Nougat":
EASIS Hazelnut Spread (Smørepålæg)
EASIS Mørk Chokolade
(man kan også bruges EASIS Nougat, så man ikke selv behøver at lave nougat)

Chokoladen smeltes og røres sammen med smørepålæg - og hældes i en silikone form.. stilles på køl (laves gerne et par dage i forvejen)

How to:

1. Marcipan, vand og florsød æltes sammen (evt i foodprocessor) og stilles på køl i mindst en time..

2. Det tages ud og formes til enten ringe eller små stykker.. (jeg fik 10 små stykker)

3. Inden de kommes i ovnen må de gerne stå og “tørre” lidt ud 30-45 min, så er de nemmere at forme pænere..

4. Bages i ovnen ved 200 grader i 5-7 minutter til de er let gyldne (hold godt øje med dem pludselig går det stærkt)

5. Køl ned, kom chokolade i bunden og til sidst glasur!
Relaterede varer
Luk