Marcipanæg

Marcipanæg

(8 portioner)

Ingredienser
150 g EASIS Ren Rå Marcipan
85 g EASIS Mørk Belgisk Chokolade
30 g EASIS Solbær Marmelade

Sådan gør du
1. Bland 30 g af marcipanen med solbærmarmeladen.
2. Del det resterende marcipan i 8 lige store stykker og tril dem til kugler.
3. Skær kuglerne over og lav en fordybning i hver halvdel. Læg en stor tsk solbærfyld i hver anden halvdel og saml kuglerne igen.
4. Smelt chokoladen over vandbad, tril marcipankuglerne til aflange æg og vend dem i chokoladen.

Tips
Du kan bruge andre varianter marmelade eller EASIS Smørepålæg. Æggene kan pyntes med fx. kakaopulver, kokos eller frysetørrede bær.

Se filmen her, hvordan du gør:
https://www.youtube.com/watch?v=hQJ...
Relaterede varer
Luk