Næringsindhold | Pr. 100g |
|
Energi | 2020 kJ/480 kcal |
|
Fedt | 38,5 g |
|
Kulhydrater | 19,5 g |
|
- heraf sukkerarter | 3,5 g |
|
- heraf sukkeralkoholer | 6,2 g |
|
Kostfibre | 26 g |
|
Protein | 9,2 g |
|
Salt | 1 g |
|
|
(8 portioner)
Ingredienser 150 g EASIS Ren Rå Marcipan 85 g EASIS Mørk Belgisk Chokolade 30 g EASIS Solbær Marmelade
Sådan gør du 1. Bland 30 g af marcipanen med solbærmarmeladen. 2. Del det resterende marcipan i 8 lige store stykker og tril dem til kugler. 3. Skær kuglerne over og lav en fordybning i hver halvdel. Læg en stor tsk solbærfyld i hver anden halvdel og saml kuglerne igen. 4. Smelt chokoladen over vandbad, tril marcipankuglerne til aflange æg og vend dem i chokoladen.
Tips Du kan bruge andre varianter marmelade eller EASIS Smørepålæg. Æggene kan pyntes med fx. kakaopulver, kokos eller frysetørrede bær.
Se filmen her, hvordan du gør: https://www.youtube.com/watch?v=hQJ...
|