Marcipanæg
NæringsindholdPr. 100g
Energi2020 kJ/480 kcal
Fedt38,5 g
Kulhydrater19,5 g
- heraf sukkerarter3,5 g
- heraf sukkeralkoholer6,2 g
Kostfibre26 g
Protein9,2 g
Salt1 g

Marcipanæg


(8 portioner)

Ingredienser
150 g EASIS Ren Rå Marcipan
85 g EASIS Mørk Belgisk Chokolade
30 g EASIS Solbær Marmelade

Sådan gør du
1. Bland 30 g af marcipanen med solbærmarmeladen.
2. Del det resterende marcipan i 8 lige store stykker og tril dem til kugler.
3. Skær kuglerne over og lav en fordybning i hver halvdel. Læg en stor tsk solbærfyld i hver anden halvdel og saml kuglerne igen.
4. Smelt chokoladen over vandbad, tril marcipankuglerne til aflange æg og vend dem i chokoladen.

Tips
Du kan bruge andre varianter marmelade eller EASIS Smørepålæg. Æggene kan pyntes med fx. kakaopulver, kokos eller frysetørrede bær.

Se filmen her, hvordan du gør:
https://www.youtube.com/watch?v=hQJ...

EASIS produkter til enhver lejlighed!

Få inspiration til hvordan du kan anvende EASIS produkter til alle dagens måltider. Lige fra morgen til aften. Se de mange spændende og nemme opskrifter her på siden.

Få inspiration!

Tilmeld dig EASIS nyhedsbrev og vær den første til at høre om nye produkter, opskrifter, kost & ernæring og meget mere.

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0