Marcipanæg

Nem og hurtig opskrift på hjemmelavede marcipanæg med fyld uden tilsat sukker. Marcipanæggene er geniale, for de kan fyldes med alt, hvad hjertet begærer. I opskriften her fylder vi EASIS Solbær Marmelade i midten, men de kan også fyldes med enhver anden form for marmelade, EASIS Smørepålæg eller EASIS Nougat - kun fantasien sætter grænser. Spis og server når den søde tand melder sig eller til påske- eller julebordet.

(8 portioner)

Ingredienser
150 g EASIS Marcipan
85 g EASIS Mørk Chokolade
30 g EASIS Solbær Marmelade

Sådan gør du
1. Bland 30 g af marcipanen med solbærmarmeladen.
2. Del det resterende marcipan i 8 lige store stykker og tril dem til kugler.
3. Skær kuglerne over og lav en fordybning i hver halvdel. Læg en stor tsk solbærfyld i hver anden halvdel og saml kuglerne igen.
4. Smelt chokoladen over vandbad, tril marcipankuglerne til aflange æg og vend dem i chokoladen.

Tips
Du kan bruge andre varianter marmelade, EASIS Smørepålæg eller EASIS Nougat. Æggene kan pyntes med fx. kakaopulver, kokos eller frysetørrede bær.

Se filmen her, hvordan du gør:
https://www.youtube.com/watch?v=hQJ...
Relaterede varer
Luk