Mazarinkage kan sagtens laves uden hvedemel, men der skal marcipan i dejen for at opnå den helt rigtige mazarinsmag. Kagen smager dejligt som den er, men kan også bruges som bund til en jordbærtærte ved at toppe den med creme og friske jordbær.
8 portioner
Ingredienser:
1 dåse kikærter
2 æg
1 dl skummetmælk
½ tsk. vaniljepulver
50 g EASIS Perfect Fit
1 tsk. bagepulver
60 g havregryn
1 tsk. mandelaroma
150 g EASIS Marcipan
70 g EASIS Mørk Chokolade
Fremgangsmåde:
Blend kikærter, æg og mælk til en ensartet masse. Tilføj vaniljepulver, Perfect Fit,
bagepulver, havregryn samt mandelaroma og blend. Riv marcipanen og vend det i dejen. Kom dejen i en springform (Ø18 cm) og bag ved 200°C i ca. 25 minutter. Lad kagen køle helt af.
Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen, smør den på kagen og lad det stivne.