Melonsalat m. bagte tomater & hyldeblomstdressing

Opskrift lavet af: Tina Madsen

Instagram: @iformmedtina
https://www.instagram.com/iformmedt...


Facebook: I form med Tina
https://www.facebook.com/IFormMedTi...

Opskrift på melonsalat med bagte tomater og hyldeblomstdressing - uden tilsat sukker. Denne opskrift giver en rigtig lækker salat som med fordel kan bruges som tilbehør til aftensmaden eller spises helt for sig selv. Vi elsker salat, og denne er et rigtig godt bud på en lidt anderledes, blandet salat, der smager utroligt godt.

Ingredienser:

125 g. frisk babyspinat
4 radiser
1 tomat
10 cherrytomater
100 g. Galiamelon
1 fersken
5 paranødder
1 stilk bladselleri
1 spsk. græskarkerner
1/2 rødløg
1 spsk. tørret inca bær/tranebær
4 spsk EASIS hyldeblomstsaft
4 spsk. kærnemælk eller koldskål
1 lille håndfuld frisk basilikum
En håndfuld karse
Groft salt

How to:

1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft. Halver cherrytomaterne og vend dem i lidt olie og bag dem i ovnen i 20-25 min.

2. Skyld spinaten grundigt og put i en skål. Skær tomaten i både. Skær radiserne i tynde skiver. Skær melonen i mundrette bider.  Skær fersken i tynde både. Hak bladselleri fint og løget skæres i tynde ringe. Put det i skålen.

3. Klip en håndfuld karse og bland i salaten med tørret inca bær/tørret tranebær. Vend det hele forsigtigt. Blend hyldeblomstsaften med kærnemælk/koldskål og basilikum og vend i salaten.

4. Top til sidst med de hakket nødder, bagte tomater og lidt groft salt.
Relaterede varer
Luk