Morgenmads-cheesecake m. kirsebærsovs

Opskrift lavet af: Annette Svendsen

Instagram: @asbeanie
https://www.instagram.com/asbeanie/...

Facebook: Asbeanie
https://www.facebook.com/Asbeanie-1...

Her får du en lækker opskrift på en morgenmads cheesecake serveret med kirsebærsovs. Det er en morgenmadsret, der er inspireret af cheesecake, da der altså ikke er ost i den. Bunden er lavet på EASIS Krydderstykker, mens fyldet er lavet på en base af skyr og EASIS Perfect. Den er toppet med en gele lavet med EASIS Kirsebærsauce og husblas. Det er en god og lækker morgenmad, der eventuelt kan laves aftenen før.

Ingredienser:
Til 2 stk (portionsanrettede)

Bund:
3 EASIS Krydderstykker
20 g smør

Fyld:
150 g skyr
Vanilje fra halv vaniljestang
EASIS Perfect Sød
1 blade husblas

Topping:
EASIS Kirsebærsauce
1 blade husblas

Knus kiks og bland med smeltet smør. Kom det i bunden af formene og mas det godt sammen.
Udblød husblas som foreskrevet på pakken og smelt i mikrobølgeovnen. Bland skyr, vanilje og sød sammen. Kom lidt af massen i den varme husblas så det ikke trevler. Bland det hele sammen og kom fyldet på kiksebunden.
Smelt husblas til din topping og bland den i kirsebærsaucen. Kom den ovenpå cheesecake.
Lad dine cheesecakes sætte sig i køleskabet i ca 1 time gerne mere.

Relaterede varer
Luk