Med no bake cheesecake kan du få alle de lækre smage fra en klassisk cheesecake uden at skulle bruge en masse tid og besvær på tilberedning.
2 portioner
Ingredienser:
Kompot:
70 g frosne solbær
1 spsk. EASIS Perfect Multisød Gold
1 spsk. vand
Ostemasse:
200 g hytteost 1,5%
35 g Philadelphia light
2 spsk. EASIS Perfect Florsød
½ tsk. vaniljepulver
et par dråber EASIS Perfect Drops med vaniljesmag
30 g EASIS Granola, Chokolade og kokos
Fremgangsmåde:
Kom solbær, Multisød Gold og vand i en lille kasserolle og lad det simre ved middel varme i
3 minutter. Lad det derefter køle af.
Blend hytteost, Philadelphia, Florsød og vaniljepulver til en homogen masse. Smag til
med Perfect Drops.
Fordel granolaen i bunden af 2 glas, fyld ostemassen på og top med kompot.
Tip: Hvis det skal gå ekstra hurtigt, kan EASIS Solbær Marmelade bruges i stedet for kompot