Om EASIS - FAQ

Hvordan kommer jeg i kontakt med EASIS?
Hvis du har spørgsmål kan du altid skrive til easis@easis.dk eller ringe 70202455 i hverdagene kl. 8.30-15.

Ordrer
Er der fejl på din ordre, er din pakke gået i stykker undervejs eller har du bare generelle spørgsmål til din pakke - fx hvor langt den er? Så skriv til:
easis@easis.dk

Reklamationer
Er der fejl på det købte produkt eller har du modtaget en dårlig vare, har du ret til at reklamere over produktet, her skal du skrive til:
reklamation@easis.dk

Hvad gør jeg, hvis min EASIS pakke er smadret?
Er der fejl på din ordre, er din pakke gået i stykker undervejs eller har du bare generelle spørgsmål til din pakke - fx hvor langt den er? Så skriv til easis@easis.dk eller ring på 70202455.

Har EASIS en Online chat
Ja, EASIS har en online chat. Den finder du ude i højre side, hvor der står 'Chat med os'. Klik på den og du kan skrive med os i hverdagene. Så hvis der opstår problemer eller du har et spørgsmål i forhold til hjemmesiden, produkter, osv. kan du spørge her og få et hurtigt svar.

Vores chat er åben i følgende tidsrum: mandag - fredag kl. 08.30-15.00.

Samarbejde
Vi tager løbende nye ambassadører ind i vores team. Du er derfor altid velkommen til at sende en ansøgning til os. Når vi tager nye ambassadører ind, kigger vi som hovedregel på profiler med min. 3.000 følgere. Af disse skal 80% helst være danske. Derudover kigger vi på hele udtrykket på profilen og om den fokuserer på mad, træning, vægttab eller noget andet sundhedsrelateret.

Hvis det er noget for dig, skal du sende en ansøgning til: easis@easis.dk

Kontakt
Hvis du har andre spørgsmål eller er i tvivl om hvilken mail du skal skrive til, så kan du altid skrive til: easis@easis.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer på hverdage.

Derudover er du velkommen til at ringe til os på 70202455
Åbningstider kundeservice: mandag - fredag kl. 08.30-15.00