Om EASIS - FAQ

Ordrer
Er der fejl på din ordre, er din pakke gået i stykker undervejs eller har du bare generelle spørgsmål til din pakke - fx hvor langt den er? Så skriv til:
easis@ackro.dk

Reklamationer
Er der fejl på det købte produkt eller har du modtaget en dårlig vare, har du ret til at reklamere over produktet, her skal du skrive til:
reklamation@easis.dk

Online chat
Er du i gang med at handle på EASIS.dk, og der opstår problemer eller du har et spørgsmål i forhold til hjemmesiden, produkter, osv. har vi fået en online chat. Den finder du ude i højre side, hvor der står ”chat med os”.

Vores chat er åben i følgende tidsrum: mandag - torsdag kl. 08.00-15.30 og fredag kl. 08.00 -15.00

Samarbejde
Vi tager løbende nye ambassadører ind i vores team. Du er derfor altid velkommen til at sende en ansøgning til os. Når vi tager nye ambassadører ind, kigger vi som hovedregel på profiler med min. 3.000 følgere. Af disse skal 80% helst være danske. Derudover kigger vi på hele udtrykket på profilen og om den fokuserer på mad, træning, vægttab eller noget andet sundhedsrelateret.

Hvis det er noget for dig, skal du sende en ansøgning til: easis@easis.dk

Kontakt
Hvis du har andre spørgsmål eller er i tvivl om hvilken mail du skal skrive til, så kan du altid skrive til: easis@easis.dk

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer på hverdage.

Derudover er du velkommen til at ringe til os på 70202455
Åbningstider kundeservice: mandag - torsdag kl. 08.30-16.00 og fredag kl. 08.30-15.30