Påskebrød med æg

Påskebrød eller påskereder er superlækre italienske madbrød farvet med safran, så de også får en flot påskefarve. De egner sig perfekt til påskefrokosten, men du kan også bruge dem til enhver anden frokost eller brunch, hvor man kan spise et godt og flot madbrød. Her serverer vi dem med hårdkogte æg, parmaskinke og EASIS Tomat Ketchup.

8 stk. à 185g

Ingredienser
Dej:
1½ dl skummetmælk
50 g gær
30 g EASIS Perfect Fit
½ tsk. salt
30 g vegetabilsk olie
1½ æg
400 g hvid hvedemel
1½ tsk. safran

Fyld:
8 hårdkogte æg
½ æg til pensling

Tilbehør:
150g parmaskinke
EASIS Tomat Ketchup

Sådan gør du
Lun mælken til den er fingervarm.
Tilsæt safran og lad den stå et par minuttet til farven trækker ud.
Opløs gæren i mælken og tilsæt salt og olie.
Æggene piskes i blandingen. Perfect Fit og mel blandet og vendes heri.
Dejen æltes til den er jævn og elastisk.
Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ca. 40 min.
Ælt herefter dejen igen og form den til 8 små boller som trilles til lange pølser og formes, så de danner en løkke. Pres et kogt æg ned i hvert brød. Pensl brødene med æg og lad dem efterhæve i 30 min.

Brødene bages ved 180 grader i ca. 12 min.
Server brødene sammen med parmaskinken og ketchup.

1 portion (185g) indeholder
383 kcal
16 g fedt
33 g kulhydrat
8,4 g kostfibre
24 g protein
Relaterede varer
Luk