Pizza på hytteostbund

I denne pizza er brødbunden skiftet ud med en hytteostbund. Ved at bruge hytteost til bunden i stedet for mel, skrues der op for proteinindholdet og ned for kulhydraterne.

2 portioner

Ingredienser
Pizzabund:
200 g hytteost 1,5%
60 g havregryn
1 æg
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
100 g gulerod

1 tsk. olie

Tomatsauce:
50 g gulerod
1 stor tomat
½ tsk. eddike
1 tsk. oregano
1 spsk. EASIS Perfect Multisød
½ tsk. salt

Topping:
½ lille rødløg i skiver
½ peberfrugt i skiver
50 g revet mozzarella 13%
125 g kyllingestykker

Salat:
½ romainesalat
6 cherrytomater
½ agurk
½ lille rødløg

Fremgangsmåde:
Blend hytteost, havregryn, æg, bagepulver og salt til en lind masse. Riv guleroden og rør den i massen. Smør olie på et stykke bagepapir og fordel massen på bagepapiret. Bag bunden ved 200°C i ca. 25 minutter.

Riv guleroden. Blend revet gulerod, tomat, eddike, oregano, Multisød og salt. Smør tomatsaucen på den bagte pizzabund. Skær rødløg og peberfrugt i skiver. Fordel revet mozzarella, kyllingestykker, rødløg og peberfrugt på pizzaen. Bag den yderligere ca. 15 minutter.

Snit romainesalat, halvér cherrytomaterne og skær agurk i tern samt rødløg i tynde skiver.
Bland grøntsagerne sammen.

Servér pizzaen sammen med salaten.

Tip: Servér pizzaen med rucolasalat på toppen.
Relaterede varer
Luk