Sampak - 2 stk. Pistaciekage

DKK 73,90
På lager » Levering 1-2 hverdage
Afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 14
8 timer 9 minutter 52 sekunder
Står du og skal bage en kage til klassenstime eller til kollegaerne på arbejdet, så prøv denne sampak med vores lækre Kagemix med Pistaciesmag. Det er nemt at gå til og helt uden tilsat sukker.

Sampakken indeholder:
2 x Kagemix med Pistaciesmag

EASIS Kagemix med Pistaciesmag er dejlig luftig og samtidig nem at lave i en fart. Og så er den ikke tilsat sukker. Den indeholder desuden  70% mindre fedt og 48% færre kalorier end en traditionel pistaciekage.

Sådan gør du
1. Tænd ovnen og sæt den på 175° C (varmluftsovn 160° C). Kom posens indhold i en skål og bland det med 1 ½ dl vand og 35 g smeltet margarine.
2. Rør eller pisk dejen godt sammen i min. 1/2 min.
3. Beklæd en springform på ca. 20 cm i diameter med bagepapir eller smør den med lidt olie. Fordel derefter dejen i formen.
4. Sæt kagen i ovnen og bag den midt i den forvarmede ovn i 15-20 min. Der er forskel på ovne, så tjek eventuelt kagen undervejs.
Den færdigbagte kage er fryseegnet.

Se varedeklarationer under de enkelte varer.
Specifikationer
Næringsindhold
Pr. 100 g Færdig kage
Energi
922 kJ/220 kcal
Fedt
6,1 g
- heraf mættede fedtsyrer
2,6 g
Kulhydrater
33 g
- heraf sukkerarter
5,2 g
- heraf sukkeralkoholer
9,7 g
Kostfibre
18 g
Protein
6,1 g
Salt
0,21 g

HVEDEmel, kostfiber (inulin), sødestof (erythritol 14,7%), HVEDEstivelse, skummetMÆLKspulver, helÆGspulver, kostfiber (HAVREfiber), surhedsregulerende middel (glucono-delta-lactone), hævemiddel (natriumhydrogencarbonat), emulgator (natriumstearyllactylat), aroma (vanillin), farvestof (chlorophyllin), naturlig mandelaroma.

Relaterede varer
Luk