Sampak - Choko Knas, Lakridsmandler og Nip Nap 2 stk

DKK 129,90
På lager » Levering 1-2 hverdage
Afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 14
7 timer 36 minutter 27 sekunder
Med denne sampak kan prøve Nip Nap sammen med vores drageringer. Med Nip Nap kan du  undgå fedtede fingre og Nip Nap er en sjov samt nem måde at spise chips, sushi og snacks på.  

Sampakken indeholder:
1 pakke Nip Nap 2 stk.
1 stk. EASIS Choko Knas
1 stk. EASIS Lakridsmandler

Nip Nap er det nye bestik til dine snack. Det er etisk produceret og delvis håndlavet. Produktet er fremstillet af bambus og lakeret med gennemsigtig lak.

EASIS Choko Knas er chokoladekugler af lys chokolade med et sprødt og luftigt fyld af bl.a. fuldkornshvedemel, rismel og majsmel. De er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra steviaplanten. Lette og luftige chokoladekuger med et højt fiberindhold og 85% færre sukkerarter end tilsvarende produkter med sukker!  

EASIS Lakridsmandler er en harmonisk kombination af let ristede mandler, mælkechokolade og lakridspulver. De er til dig, der har hang til lakrids - også når du spiser chokolade. Lakridsmandlerne er uden tilsat sukker og indeholder derfor hele 83% færre sukkerarter end traditionelle lakridsmandler.

Se varedeklarationer under de enkelte varer.