Sampak - Fra fat til fabulous, Sommerslank

DKK 398,80
På lager » Levering 1-2 hverdage
Varenummer:909265
BEMÆRK: kort holdbarhed - 16-06-22

Køb Gustav Salinas bog 'Fra fat til fabulous, Sommerslank' og få 4 EASIS produkter med. Produkterne, der medfølger, bruges i en af opskrifterne i bogen, nemlig en lækker Chokoladedessert med bær (se billede her på siden).  

Sampakken indeholder
1 Bog Fra fat til fabulous, Sommerslank
1 pose Mousse med Chokoladesmag
1 plade EASIS Mørk Chokoladeplade 85 g
1 pakke EASIS Kakaokiks med Cremefyld (4 små pakker à 44g)
1 pose EASIS Kagecreme

Sommerslank. Gustavs mission som menneske og individ er at være med til at skabe et sundere og gladere samfund. Han hjælper mennesker til vægttab og højere livskvalitet via fysisk træning, kostomlægning og evnen til at genetablere den enkeltes viljestyrke og tro på sig selv. Denne bog tilbyder dig muligheden for at blive sommerslank på 30 dage. Det er nu, du har muligheden for at tabe de kilo, du er træt af, så du stolt kan bevæge dig ud i solen.

EASIS Mousse med chokoladesmag er en skøn, luftig mousse uden tilsat sukker. Den er nem at lave og kan bruges til både kager og desserter. EASIS Mousse med chokoladesmag indeholder 57% færre kalorier end tilsvarende produkter med sukker. Brug den fx som topping  på dine cup cakes eller som creme i din lagkage.

EASIS Mørk Chokoladeplade er en fyldig mørk chokolade med 60% kakao og masser af smag. Den er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra stevia planten.  Den kan nydes sammen med en god kop kaffe, men er også velegnet i bagværk eller til konfekt. (den kan smeltes over vandbad eller i mikroovn).

EASIS Kakaokiks er en sprød kiks med masser af kakaosmag og et lækkert cremefyld med vaniljesmag. Nyd den som den er, eller dyp den i et dejligt, koldt glas mælk.

EASIS Kagecreme er en skøn, luftig creme uden tilsat sukker. Den er nem at lave og kan bruges til både kager og desserter. Brug den fx til creme i din lagkage eller som fyld  i boller.

Varedeklarationer findes under de enkelte varer.
Relaterede varer
Luk