Sampak - Konfektpakke

DKK 197,75
Ikke på lager
Varenummer:909100
Står du og mangler en hyggelig aktivitet at lave med din familie, veninder eller kollegaer, så prøv denne sampak.

Den indeholder alt det, som du skal bruge til at lave en hyggelig eftermiddagsaktivitet uden tilsat sukker. Det giver anledning til hyggeligt samvær og nærvær, med dem du holder af, også har i noget lækkert at hygge jer med over en god kop kaffe eller the samt en god snak.

Sampakken indeholder:
2 x EASIS Marcipan
1 x EASIS Smørepålæg
1 x EASIS Mørk Chokolade
1 x EASIS Lys Chokolade

EASIS Marcipan med 60% mandler kan bruges til de hjemmelavede godter og julekonfekt. Produktet er uden tilsat sukker, har et højt fiberindhold og samme lækre smag og konsistens som traditionel marcipan. Brug den evt sammen med EASIS Mørk belgisk chokolade.

EASIS Smørepålæg har en dejlig cremet konsistens og masser af smag fra hasselnødder og kakao. Den passer perfekt på en skive groft brød fx til morgenmad eller som et lækkert mellemmåltid - fx i madpakken. EASIS Smørepålæg er selvfølgelig uden tilsat sukker og i stedet sødet med bl.a. sødemiddel fra steviaplanten. EASIS Smørepålæg har derfor hele 90% færre sukkerarter end traditionelt smørepålæg. Kan også bruges i bagværk.

EASIS Mørk Chokolade er en fyldig mørk chokolade med 60% kakao og masser af smag. Den er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra stevia planten.  Den kan nydes sammen med en god kop kaffe, men er også velegnet i bagværk eller til konfekt. (den kan smeltes over vandbad eller i mikroovn).

EASIS Lys Chokolade er en fyldig lys chokolade med 40% kakao og masser af smag. Den er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra steviaplanten.  Den kan nydes sammen med en god kop kaffe, men er også velegnet i bagværk eller til konfekt (den kan smeltes over vandbad eller i mikroovn).

Se varedeklarationer under de enkelte varer.
Relaterede varer
Luk