Sampak - Pandekageamok

DKK 266,80
Ikke på lager
Er du vild med pandekager? Så har vi lavet den perfekte sampak til dig lige her. Du får her alt, hvad du skal bruge til at lave en perfekt portion pandekager, som du kan glæde din familie, veninder eller kollegaer med.

Sampakken indeholder:
1 stk. Pandekagepande m. pind
1 stk. Pandekage spatel
1 stk. EASIS Pandekagemix med fuldkorn
1 stk. EASIS Jordbærmarmelade
1 stk. EASIS Topping Chokolade 300g
1 stk. EASIS Perfect Strø

EASIS Pandekagemix er til dig, der gerne vil lave dine egne pandekager uden det store besvær og samtidig sikre, at du får masser af fuldkorn og ingen tilsat sukker. De indeholder nemlig 53% fuldkorn og er uden tilsat sukker. Nemt og lækkert.

EASIS Jordbær Marmelade giver dig den gode, lækre smag af nyplukkede jordbær. Nyd den på brød, yoghurt eller til kager og desserter. Den indeholder hele 80% færre kalorier end traditionel marmelade, og så er den ikke tilsat sukker.

EASIS Topping med chokoladesmag er en fibersirup, der kan bruges som lækkert tilbehør til is, pandekager, vafler m.m. Den er uden tilsat sukker eller sødemidler og er i stedet baseret på kostfibre. Kalorieindholdet er derfor 38% lavere end i traditionel chokoladesauce med sukker.

Perfect Strø er en sukkererstatning, som giver den søde smag af knasende sukker uden at indeholde sukkerets kalorier. Fx kan du erstatte 25 g sukker med 10 g Perfect Strø og dermed spare 75% af kalorierne. Det er velegnet oven på morgenmad, grød, pandekager og frugt. Perfect Strø bør ikke opvarmes, da det så mister sin søde smag.

Se varedeklarationer under de enkelte varer.