Sampak - Passion for chocolate

DKK 189,70
På lager » Levering 1-2 hverdage
Er du vild med chokolade? Det er vi. Derfor har vi lavet denne sampak med et bredt udvalg af EASIS Chokolade uden tilsat sukker. Prøv den og forelsk dig i EASIS forskellige chokoladevarianter.

Sampakken indeholder:
1 plade Mørk Chokolade 85 g
1 plade Lys Chokolade 85 g
1 pakke Lys Pålægschokolade 112 g
1 pakke Mørk Pålægschokolade 112 g
1 bøtte Kakaomandler 80 g
1 bøtte Lakridsmandler 80 g

EASIS Mørk Chokolade er en fyldig mørk chokolade med 60% kakao og masser af smag. Den er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra stevia planten.  Den kan nydes sammen med en god kop kaffe, men er også velegnet i bagværk eller til konfekt. (den kan smeltes over vandbad eller i mikroovn).

EASIS Lys Chokolade er en fyldig lys chokolade med 40% kakao og masser af smag. Den er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra steviaplanten.  Den kan nydes sammen med en god kop kaffe, men er også velegnet i bagværk eller til konfekt (den kan smeltes over vandbad eller i mikroovn).

EASIS Lys Pålægschokolade er til dig, der godt kan lide lækre, tykke skiver mælkechokolade på dit brød, men gerne vil spare på sukkeret. Den er nemlig uden tilsat sukker og indeholder 81% færre sukkerarter end en traditionel lys pålægschokolade. Pålægschokoladen er sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol og sødemidlet steviol glycosid, som udvindes af stevia planten. Nyd den på et stykke brød om morgenen eller som et lækkert mellemmåltid.

EASIS Mørk Pålægschokolade er til dig, der godt kan lide lækre, tykke skiver chokolade på dit brød, men gerne vil spare på sukkeret. Den er nemlig uden tilsat sukker og indeholder 95% færre sukkerarter end en traditionel mørk pålægschokolade. Pålægschokoladen er sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol og sødemidlet steviol glycosid, som udvindes af stevia planten. Nyd den på et stykke brød om morgenen eller som et lækkert mellemmåltid.

EASIS Kakaomandler er en skøn kombination af let ristede mandler, mælkechokolade og kakaopulver. De er til dig, der godt kan lide en kraftfuld kakaosmag. Kakaomandlerne er uden tilsat sukker og indeholder derfor hele 80% færre sukkerarter end traditionelle kakaomandler.

EASIS Lakridsmandler er en harmonisk kombination af let ristede mandler, mælkechokolade og lakridspulver. De er til dig, der har hang til lakrids - også når du spiser chokolade. Lakridsmandlerne er uden tilsat sukker og indeholder derfor hele 83% færre sukkerarter end traditionelle lakridsmandler.

Se varedeklarationer under de enkelte varer.
Relaterede varer
Luk