Sampak - Romkugler

DKK 103,85
Ikke på lager
Varenummer:909205
Står du og mangler en hyggelig aktivitet at lave med din familie, veninder eller kollegaer, så prøv denne sampak.

Den indeholder alt det, som du skal bruge til at lave nogle lækre romkugler uden tilsat sukker. Det giver anledning til hyggeligt samvær og nærvær, med dem du holder af, også har i noget lækkert at hygge jer med over en god kop kaffe eller the samt en god snak.

Sampakken indeholder:
1 x EASIS Chokolade kage mix 300 g
1 x EASIS Jordbærmarmelade 285 g
1 x EASIS Mørk Chokoladeplade 85 g

EASIS Kagemix med chokolade er dejlig luftig og samtidig nem at lave i en fart. Og så er den ikke tilsat sukker. Den indeholder desuden 53 % mindre fedt og 46% færre kalorier end en traditionel chokoladekage.

EASIS Jordbær Marmelade giver dig den gode, lækre smag af nyplukkede jordbær. Nyd den på brød, yoghurt eller til kager og desserter. Den indeholder hele 80% færre kalorier end traditionel marmelade, og så er den ikke tilsat sukker.

EASIS Mørk Chokolade er en fyldig mørk chokolade med 60% kakao og masser af smag. Den er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra stevia planten.  Den kan nydes sammen med en god kop kaffe, men er også velegnet i bagværk eller til konfekt. (den kan smeltes over vandbad eller i mikroovn).

Se varedeklarationer under de enkelte varer.
Relaterede varer
Luk