Sampak - Syltevarer med lågåbner

DKK 79,00
På lager » Levering 1-2 hverdage
Afsendes samme dag ved bestilling inden kl. 14
7 timer 46 minutter 28 sekunder
Med EASIS sampak har vi forsøgt at sammensætte varer, som passer godt sammen, så det er let for dig at gå ti. Denne Sampak er perfekt til dig der ønsker et let måde at åbne dine syltevare på.

Sampakken indeholder:
1x  EASIS Syltede Drueagurker
1x EASIS Syltede Asier
1x JarKey lågåbner, blå

Se varedeklarationer under de enkelte varer.

Syltede drueagurker   er et af de produkter, som man måske ikke umiddelbart mistænker for at indholde meget sukker. Men det kan de faktisk godt gøre pga. den lage, som de ligger i. Og derfor har vi lavet en variant uden tilsat sukker. De indeholder hele 94% færre sukkerarter end traditionelle drueagurker med tilsat sukker og derfor også 77% færre kalorier.

Asier   er et af de produkter, som man måske ikke umiddelbart mistænker for at indholde meget sukker. Men det kan de faktisk godt gøre. Og derfor har vi lavet en variant uden tilsat sukker. Den indeholder hele 96% færre sukkerarter end traditionelle asier med sukker og derfor også 85% færre kalorier.

Den originale JarKey lågåbner er verdens nemmeste lågåbner, og passer til de allerfleste konservesglas.  Placer den på lågets kant og løft let i håndtaget, så undertrykket i glasset udløses.  Når undertrykket i konservesglasset er udløst, kan låget nemt skrues af.  Låget bliver ikke beskadiget, og kan fint bruges igen.