Sampak - Værtindepakken

DKK 199,00
Ikke på lager
Giv et udvalg af nogle af de bedste produkter uden tilsat sukker næste gang du skal på besøg hos din veninde. Denne sampak indeholder - ud over lækker chokolade, kiks og en trøffel - også en opskriftsbog med inspiration til årets højtider. Uden tilsat sukker selvfølgelig.

Sampakken indeholder:
1 x Opskriftsbogen Året rundt uden tilsat sukker
1 x EASIS Sandwich kiks med kakaocreme
1 x EASIS Hasselnød med hvid chokolade og mynte, 80 g
1 x EASIS Hasselnød med hvid chokolade, rålakrids og havsalt, 80 g
1 x EASIS Trøffel White, 30 g

Året rundt uden tilsat sukker indeholder 30 opskrifter på lækre retter til alle årets højtider - uden tilsat sukker og med færre kalorier. For du kender det godt: julen, påsken eller fødselsdagen nærmer sig, og det kan virke uoverskueligt at komme igennem uden at få hægtet flere kilo på sidebenene.

EASIS Sandwich kiks med kakaocreme EASIS Kakaokiks er en sprød kiks med masser af kakaosmag og et lækkert cremefyld med vaniljesmag. Nyd den som den er, eller dyp den i et dejligt, koldt glas mælk.

EASIS Hasselnød med mynte er chokoladekugler af hvid chokolade med myntesmag og med en kerne af hel hasselnød. De er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra steviaplanten. Chokoladekugler med et højt fiberindhold.

EASIS Hasselnød med havsalt & rålakrids er chokoladekugler af hvid chokolade tilsat rålakrids og havsalt og med en kerne af hel hasselnød. De er naturligvis uden tilsat sukker og i stedet sødet med det kaloriefri sødemiddel erythritol kombineret med sødestof fra steviaplanten. Chokoladekugler med et højt fiberindhold.

EASIS Trøffel White er en helt unik snack baseret på dadler og vores lækre marcipan uden tilsat sukker. Overtrukket med hvid chokolade og striber af mørk chokolade. Trøflen indeholder rom-aroma og har derfor den karakteristiske smag, som man kender fra fx klassiske romkugler, trøfler og studenterbrød.

Se varedeklarationer under de enkelte varer.
Relaterede varer
Luk