Black Friday 2023

Glæd dig til Black Week hos EASIS!

Vi kommer til at køre Black Week med:
 • Eksklusive dagstilbud
 • VIP Live TV tirsdag den 21. november kl. 19.30
 • Black Friday tilbud på shoppen den 24. november
 • Cyber Monday den 27. november med tilbud på udvalgte kategorier og varer, der også er gode til julegave.


 • Black Friday falder i 2023 én måned før juleaften. Og kombineret med de gode tilbud, du finder på easis.dk, er det en god anledning til at få fikset nogle af årets julegaveindkøb. Og det bedste af det hele? Du kan nemt og hurtigt fikse indkøbene fra sofaen eller hvor det ellers passer dig. Derfor kan du på Black Friday hos EASIS nemt og bekvemt forkæle dig selv og dem du holder af med gode tilbud.

  Hold dig opdateret på vores Black Week tilbud

  Vi kan desværre ikke afsløre alle vores gode Black Week tilbud på forhånd, men vi lover, at du kommer til at finde nogle gode tilbud på easis.dk. Du kan følge med på vores webshop, nyhedsbrev og sociale medier, hvor vi op til Black Friday og Cyber Monday vil opdatere dig på de bedste tilbud. Er du endnu ikke modtager af vores nyhedsbrev, kan du tilmelde dig på følgende link:  Tilmeld nyhedsbrev

  Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev og bliver hængende til efter Black Friday kan du desuden deltage i lodtrækningen om 50 goodiebags til en værdi af 300 kr.

  Vi er klar til at hjælpe dig

  Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte os på mail easis@easis.dk, på telefon 70202455 eller på vores chat på hjemmesiden. Vi sidder klar til at hjælpe dig godt igennem Black Friday 2023.

  FAQ - Ofte stillede spørgsmål

  Hvornår er det Black Friday 2023?
  Det er fredag den 24. november 2023

  Er der forlænget returfrist?
  Du kan sagtens købe dine julegaver til Black Week hos EASIS.dk, da vi har forlænget returfristen til den 7. januar. Fødevarer er dog undtaget.