Butterbean cookies med marmelade

Opskrift på cookies lavet på butterbeans med marmeladefyld. Det er veganske og glutenfri småkager, der derfor kan spises af alle. De er meget lækre - og kan sagtens bruges til at stille den søde tand eller som eftermiddagssnack.

10 portioner/stk

Ingredienser:
150 g butterbeans fra dåse
1 dl mandelsmør
½ tsk vaniljekorn
½ dl EASIS Fiber Sirup
1 spsk EASIS Perfect Fit
2 tsk bagepulver
et nip salt
1 dl glutenfri havregryn

½ dl EASIS Marmelade

Sådan gør du:
Varm ovnen op til 180 grader. Kom alle ingredienserne, undtagen marmelade, i en foodprocessor og kør til en jævn dej.

Læg dejen i 10 store klatter med en ske på bagepapir. Tryk en fordybning i hver og læg marmelade i.

Bag kagerne i ca 20 minutter til de er gyldne i kanten. Køl af på en rist.

Tips
Der findes mange forskellige EASIS marmelader, så der er mange muligheder for smagsvariation.

Næringsindhold pr. portion (35 g):
Kcal 106
Fedt 5,6 g
Kulhydrat 6,2 g
Kostfibre 7,7 g
Protein 4,1 g
Relaterede varer
Luk