Cheesecake m. kakaokiks

Opskrift lavet af: Camilla Drabo

Instagram: @camilladrabo
https://www.instagram.com/camilladr...


Facebook: Camilla Drabo - Spis dig mæt med god samvittighed
https://www.facebook.com/Drabosopsk...

Her finder du opskriften på en utroligt lækker cheesecake der er lavet med EASIS Kakaokiks. Bunden er lavet med EASIS Kakaokiks og friske dadler, mens toppingen er lavet på friskost blandet med kakaokiks. Det giver en dejlig smag af kakao i den ellers traditionelle cheesecake - selvfølgelig uden tilsat sukker.

Ingredienser:

Bund:
8 kakaokiks fra EASIS
7 friske dadler

Cremefyld:
120g light philadelphia
2dl piskefløde
2 husblas
1 tsk. vaniljepulver
4  EASIS kakaokiks
ca. 1 tsk. EASIS Perfect Sød

How to:
1. Start med at komme husblas i kold vand i ca. 15 minutter.
2. Imens kan I lave bunden ved at komme 8 kiks og 7 dadler i en blender og blend/knus det sammen. Det skal ikke være fint som mel, men stadig have lidt bid.
3. Kom bagepapir i bunden af en 16cm springform, kom kageplast i siden og tryk massen i bunden af springformen.
4. Lav nu fyldet ved at piske  fløden til skum og stil til siden. Pisk philadelphia, flydende sødemiddel og vanilje sammen og hak de 4 kakaokiks.
5. Kom de udblødte husblas i en lille kasserolle og smelt ved middel varme. Kom 2 spsk. flødeskum i de smeltet husblas og rør det godt sammen.
6. Vend den pisket fløde i den pisket flødeost og hæld husblas-blandingen deri. Vend de hakket kiks i massen og rør det hele godt sammen. Smag til med flydende sødemiddel.
7.Hæld ostemassen over bunden, fordel den jævnt og kom kagen på køl i minimum 4 timer.
8. Når kagen har stået på køl, tages den ud af formen, kageplast fjernes og kagen pyntes med 3-4 hakket kakaokiks.
Relaterede varer
Luk