Chokoladelagkage med jordbær

10 PORTIONER:

Ingredienser:
Bunde
4 hele æg (deles i blommer og hvider)
60 g hvedemel
90 g EASIS Perfect Fit
1 tsk bagepulver
½ tsk vaniljepulver
3 spsk kakaopulver

Fyld
1 brev EASIS Mousse med chokoladesmag
2 1/2 dl skummetmælk
90 g EASIS Jordbærmarmelade
200 g friske jordbær

Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175°.

Pisk æggeblommerne luftige. Bland de tørre ingredienser til dejen sammen og rør dem sammen med æggeblommerne.

Pisk æggehviderne stive og vend halvdelen i dejen til den er lidt mere lind. Vend forsigtigt resten af æggehviderne i til en ensartet og luftig dej.

Tegn 3 cirkler på to stykker bagepapir. Cirklerne skal være ca 20 cm i diameter – brug evt en tallerken som skabelon. Smør lidt fedtstof på hver cirkel. Fordel dejen ligeligt på de 3 cirkler og bag bundene én plade ad gangen i ca 10 minutter. Lad dem køle helt af før lagkagen samles.

Lav chokolademoussen efter anvisning på posen.

Læg lagkagen sammen med jordbærmarmelade og mousse i hvert lag; også på toppen. Pynt med friske jordbær.


Næringsindhold pr. portion ( 95g):
119 kcal
2,7 g fedt
11 g kulhydrat  
15 g kostfibre
5,7 g protein
Relaterede varer
Luk