Kalorier

Danmark og resten af den vestlige verden er blevet ramt af en fedmeepidemi. Vi får i gennemsnit alt for mange kalorier i forhold til, hvor meget vi bevæger os. Dette er hovedårsagen til den kraftige stigning, vi ser i antallet af livsstilsrelaterede sygdomme – fedme, diabetes og hjerte/kar sygdomme.

Færre kalorier til et sundere Danmark

Færre kalorier til et sundere Danmark

I Danmark er mere end 11 % af befolkningen i alderen 30-60 år svært overvægtige. Antallet af overvægtige udgør derudover mere end 25 %. Disse procenttal er kraftigt stigende og EU forventer, at 40 % af befolkningen i EU vil være svært overvægtig i år 2030, hvis der ikke sker en ændring i adfærdsmønstret.

Hos EASIS fokuserer vi meget på et produkts samlede kalorieindhold. Når vi fjerner det tilsatte sukker fra en fødevare, er vi opmærksomme på ikke at tilsætte andre energitunge ingredienser i stedet. Vi forsøger så vidt muligt at opnå 30 % kaloriereduktion i vore produkter end andre tilsvarende varer på hylderne.

Det gode og det søde ved EASIS

Vi tror på kostrådene fra Sundhedsstyrelsen. Der skal færre kalorier til et sundere Danmark, men vi tror også på det gode i at nyde noget sødt.