Fyldte hakkebøffer

Opskrift på fyldte hakkebøffer serveret med grillede, friske grøntsager. Vi fylder bøfferne med løg, peberfrugt og champignon, hvilket giver masser af velsmag og bidrager til en god mæthed. Det er den perfekte sommerret som smager super godt og som kan nydes af hele familien.

Ingredienser til 2 portioner

FYLD
1 finthakket rød peberfrugt
1 presset fed hvidløg
1 finthakket løg
100 g finthakkede champignon
fedtstof til stegning
salt og peber
frisk timian

BØFFER
250 g magert hakket oksekød
2 spsk EASIS Tomat Ketchup
1 spsk EASIS Sennep
1 tsk kartoffelmel
1⁄2 tsk stødt koriander
1⁄2 tsk stødt spidskommen

400 g skiveskårede, blandede grøntsager; fx peberfrugt, løg, aubergine, squash
25 g EASIS Pesto, rød
20 g smagsneutral olie

en håndfuld salat

Sådan gør du
Ingredienserne til fyldet steges i lidt fedtstof på en pande. Krydr med salt, peber og frisk timian.

Rør ingredienserne til bøfferne sammen til en fars. Form 2 bøffer af farsen. Lav en fordybning i hver bøf (fx med bunden af et glas), læg fyldet i og fold kødet sammen om det. Pres bøfferne let flade. Grill bøfferne til de er gennemstegte.

Grill samtidigt de skiveskårede grøntsager til de er møre. Lav pestoen efter anvisningen på posen. Hak de grillede grøntsager fint og vend i pestoen.

Anret salaten med pestoen og den fyldte hakkebøf på.

Relaterede varer
Luk