Grøntsagsreder med pocheret æg

Æg er en lækker og god kilde til protein, og her serverer vi den med grøntsager. Denne ret er perfekt som morgenmad eller til mellemmåltid, og så smager den utroligt lækkert og du kan variere retten ved at bruge forskellige grøntsager i den.

Ingredienser:
75 g gulerod
75 g kartoffel
5 g rapsolie
1 æg
1 tsk EASIS Tomat Ketchup
1 tsk eddike
Lidt salt

Sådan gør du:
Lav spaghetti af grøntsagerne med en Spirelli eller riv grøntsagerne så groft som muligt og i så lange strimler som muligt.
Pres overflødig væde væk med hænderne.
Vend grøntsagsstrimlerne i olie og salt og form dem derefter som 'reder' på et stykke bagepapir. Bages ved 200 grader i ca 15 minutter til 'rederne' er gyldne.

Bring en gryde vand i kog og tilsæt lidt eddike til vandet. Pocher ægget i ca 5 minutter, til ønsket konsistens.

Server det pocherede æg ovenpå grøntsagsreden med lidt ketchup.

Tips: Du kan også bruge squash sammen med gulerødder og kartofler.

Næringsindhold pr. portion (208g):
Kcal 210
Protein 7,9 g
Kulhydrat 20 g
Fedt 11 g
Kostfibre 3,3 g
Relaterede varer
Luk