Kokos panna cotta med abrikosmarmelade

Opskrift på kokos panna cotta med abrikosmarmelade. Panna cotta betyder "kogt fløde" på italiensk, men her giver vi en variant der er lavet på kokosmælk og mandeldrik i stedet for - derfor er den også vegansk. Kokosmælken giver en god smag af kokos og vi serverer den med EASIS Abrikosmarmelade og cookies, hvilket giver en dejlig komplimenterende smag og sprødhed.

6 portioner

Ingredienser:
1 ds kokosmælk
2 spsk rom
1 vaniljestang
2 ½ dl mandeldrik (usødet)
65 g Maizena majsstivelse
30 g EASIS Perfect Multisød

2 spsk EASIS Abrikosmarmelade
6 stk EASIS Cookies

Pynt
spiselige blomster

Sådan gør du:
Kom kokosmælk og rom i en lille gryde. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom både stang og korn i gryden og varm forsigtigt op til knapt kogepunkt. Tag gryden af varmen. Pisk mandeldrik sammen med Maizena. Kom blandingen i gryden og varm op igen og lad simre i ca 4 minutter til en tyk creme. Tilsæt sødemiddel. Fisk vaniljestangen op og fordel massen i 6 glas.

Stil pannacottaen koldt i mindst 3 timer. Vend ud på en tallerken og server med abrikosmarmelade, der er fortyndet med lidt vand til en flydende konsistens. Pynt med lidt spiselige blomster og server med cookies.

Tips
Undlad cookies for en glutenfri variant.

Næringsindhold pr. portion (150 g):
Kcal 205
Fedt 13 g
Kulhydrat 23 g
Kostfibre 2,9 g
Protein 2,1 g
Relaterede varer
Luk